Chase McCain trekt erop uit in de nieuwe LEGO CITY Undercover vehicles-trailer

LEGO City Undercover

Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
8

Sterk

6.3

User Avg

Chase McCain trekt erop uit in de nieuwe LEGO CITY Undercover vehicles-trailer

Warner Bros. Interactive Entertainment en TT Games hebben vandaag een nieuwe trailer uitgebracht voor LEGO CITY Undercover waarin een groot aantal land-, lucht- en zeevoertuigen wordt getoond. In LEGO CITY kan elk voertuig worden gebruikt om de open wereld te doorkruisen. Meer dan 100 voertuigen om uit te kiezen. Speel als superagent Chase McCain en spring achter het stuur van sportwagens, UFO’s, grasmaaiers, motoren, helikopters en nog veel meer om misdadigers te achtervolgen of maak gewoon een plezierrit door de stad.

LEGO CITY Undercover heeft meer dan 20 unieke wijken om te verkennen, boordevol autodieven, voertuigen, wispelturige wezens, grappige verwijzingen naar films, verdwaalde varkens en honderden voorwerpen om te verzamelen. Dit open-wereldavontuur combineert grappige en originele verhalen met de kenmerkende LEGO-humor, waar spelers van alle leeftijden plezier aan zullen beleven. Doe mee met de jacht.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.