Collector’s Edition Final Fantasy XV kost je een hypotheek

Final Fantasy XV

PlayStation 4 Xbox One
8.3

Sterk

Collector’s Edition Final Fantasy XV kost je een hypotheek

Collector’s Edition Final Fantasy XV kost je een hypotheek

Wanneer we denken aan een Collector’s Edition, denken we al snel aan wat extra content in een game, een standbeeldje en misschien een poster. Square Enix pakt het bij Final Fantasy XV net even wat anders aan. Want waarom een ‘CE’ in de winkel leggen voor honderd euro, wanneer je er ook 435.000 euro voor kunt vragen, moeten ze gedacht hebben. Nee, het is geen beeld van goud dat je er bij gaat krijgen, maar de Audi R8 Star waarmee je in de game mag rijden. De auto krijgt een speciale kleur, Ultrossic Black genaamd. Daarnaast zijn er speciale gravures en wielen met emblemen die je gaat herkennen uit het spel. Interessanter; je krijgt een 5,2 liter V10-motor waarmee je zo’n 330 kilometer per uur kunt gaan halen.

Denk je nu, die wil ik? Ben dan snel. Er gaat maar één speciale versie verschijnen. Deze exclusieve auto zal dan van jou zijn, niemand anders heeft ‘em. Want weet dit; de normale versie van de auto kost ‘maar’ 140.000 euro.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.