Crackdown 3 verschijnt mogelijk in juni

Crackdown 3

PC Xbox One

Crackdown 3 verschijnt mogelijk in juni

Crackdown 3 verschijnt mogelijk in juni

Het zou zomaar eens kunnen dat Crackdown 3 eind juni verschijnt voor Xbox One en PC. Eerder werd de datum 29 juni al gelekt via Amazon, maar vanuit Microsoft zelf bleef het stil. Phil Spencer, hoofd van de Xbox-divisie, gaf echter wel aan dat de ontwikkelaars een datum op het oog hadden. Nu blijkt dat de game een classificatie heeft gekregen van de Brazilian Classfication Board. Dit gebeurt vaak vlak voor de release van een game. Ook is de Brazilian Classfication Board in de meeste gallen de eerste die een classificatie aan een spel toekent.

Het zou dus zomaar mogelijk zijn dat Microsoft tijdens hun persconferentie op de E3 een datum voor de game gaat onthullen. In dit plaatje zou het uiteraard fantastisch zijn wanneer die datum vlak na de E3 komt te liggen. Op de dag van de release, wanneer dit ook is, is de game meteen ook te spelen voor mensen met Xbox Game Pass.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.