Dark Elves onthuld voor Total War: Warhammer II

Total War: Warhammer II

PC

Dark Elves onthuld voor Total War: Warhammer II

Zelfs de edelste strijder werpt een donkere schaduw, en dat geldt ook voor het ras der elfen. Terwijl de High Elves toonbeelden zijn van deugdzaamheid, vertegenwoordigt hun dichtstbijzijnde familie alles wat smerig en verdorven is in de elfenziel.

De Dark Elves zijn uit de obsidiaanse woestenij van Naggaroth geleid door de Witch King Malekith en zijn sadistische moeder Morathi, vastberaden azend op de vernedering en vernietiging van hun orderlijke broeders en de ultieme heerschappij over de Great Vortex in Ulthuan.

De Dark Elves zijn het derde onthulde ras van de vier speelbare rassen in Total War: Warhammer II en brengen een woeste nieuwe gameplay-stijl met zich mee. Met hun snelle, doeltreffende aanvallen kunnen ze de vijandelijke verdediging in een oogwenk doorboren, mits ze hun Murderous Prowess behouden. Maar een Dark Elf-leider moet altijd zijn alpha-status bewaken ten opzichte van zijn generaals en een ijzeren greep op hun loyaliteit behouden, anders leiden hun zelfzuchtige, gloriezoekende karakters tot verraad!

Total War: Warhammer II is vanaf 28 september beschikbaar voor PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.