Datum en collector's edition voor Batman: Arkham Knight

Datum en collector's edition voor Batman: Arkham Knight

Hoewel het spel eigenlijk dit jaar al zou verschijnen, is de datum voor Batman: Arkham Knight nu geprikt op 2 juni 2015. Naast de standaard uitgave van het spel komen er ook andere versies: twee Collector’s Editions, de Limited Edition en de Batmobile Edition. Deze zijn er voor PlayStation 4 en Xbox One. De PC-editie moet het doen met de reguliere als ook de Limited Edition.

De Batman: Arkham Knight Limited Edition zal 119,99 euro kosten op de console en 99,99 euro op de PC. Hierbij krijg je een art book van zo’n 80 pagina’s gevuld met concept art. Daarnaast zit alles in een mooie steelbook en krijg je de Batman: Arkham Knight comic, drie skins uit de The New 52-comics en een Batman Memorial Statue. De Batmobile Edition kost 199,99 euro en verschijnt alleen voor de consoles. Hierbij krijg je alle eerder genoemde extra’s maar krijg je ook een heuse Batmobile. Een standbeeld ervan in ieder geval.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.