Dead Rising 4 gelekt

Dead Rising 4 gelekt

Veel games worden tijdens of voor de E3 aangekondigd. Af en toe is er ook een titel die lekt, een game waarvan we nog niet horen te weten dat deze er aan zit te komen. Zo beweert Kotaku nu dat volgende week op de E3 Dead Rising 4 aangekondigd gaat worden. Hierin zouden we wederom met Frank West aan de slag mogen en gaan we wederom naar Willamette in Colorado, daar waar het eerste deel zich ook afspeelde. De game is in ontwikkeling bij Capcom Vancouver. Dead Rising 2 en 3 kwamen ook van deze studio.

Naast deze gelekte informatie zijn er ook minder betrouwbare geruchten. Zo zou er een vier spelers co-op aanwezig zijn en moet het een soort van remake zijn van het eerste deel. Het winkelcentrum zou wel stukken groter zijn, alsook de omgeving rondom het pand. Op welke platformen het spel gaat verschijnen is niet bekend. Deel 2 is als enige speelbaar geweest op de PlayStation, terwijl alle overige delen op de Xbox te spelen waren. De PC kreeg deel 2 en 3.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.