Demo Bayonetta 2 nu beschikbaar voor Wii U

Demo Bayonetta 2 nu beschikbaar voor Wii U

Kun jij je staande houden in heksenschoenen waar pistolen aan vast gemaakt zijn? Je kunt het proberen in de demo van het Wii U-exclusieve Bayonetta 2 die nu verkrijgbaar is in de Nintendo eShop. Bayonetta 2 is ontwikkeld door PlatinumGames en wordt op 24 oktober in Europa gelanceerd.

De demo begint met een gevecht op een jachtvliegtuig dat over een stad raast. Gebruik de nieuwe Umbran Climax om hordes engelachtige vijanden te verslaan, of probeer ze sierlijk te ontwijken om Witch Time te beginnen en de unieke mogelijkheden van Bayonetta 2 te ervaren. Europese fans kunnen vanaf de lancering in winkels kiezen uit drie opties: de zeer gelimiteerde First Print Edition met diskversies van Bayonetta 2 en het alom geprezen Bayonetta (aangepast voor de Wii U) plus het The Art of Bayonetta 2-artboek, dat dankzij de speciale verpakking met 3D-leereffect sterk lijkt op het The Hierarchy of Laguna-boek in het spel; de Special Edition die de diskversies van Bayonetta 2 en Bayonetta bundelt, of de versie met alleen Bayonetta 2.

Bayonetta 2 is vanaf 24 oktober verkrijgbaar.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.