Destiny 2: Warmind aangekondigd

Destiny 2

PC PlayStation 4 Xbox One
9.1

Geweldig

5.1

User Avg

Destiny 2: Warmind aangekondigd

Destiny 2: Warmind aangekondigd

Bungie heeft de tweede DLC voor Destiny 2 aangekondigd. Warmind, zoals de uitbreiding heet, brengt spelers terug naar Mars en laat ons Ana Bray helpen. Zij is een Guardian die volgens iedereen verdwenen was. Dus niet. Ze is op Mars om iets uit haar verleden te vinden, maar stuit op een Hive-leger met een simpel doel; alles vernietigen in naam van Xol. Het is aan de speler om Bray te helpen met het vernietigen van dit leger en haar verleden te ontrafelen.

Natuurlijk zal er nieuwe gear beschikbaar gesteld worden in de uitbreiding, zijn er nieuwe Strikes, missies en avonturen op Mars. Daarnaast is er een nieuwe Raid Lair die de naam Spire of Stars draagt. Ook zal er een nieuw ‘Relic Weapon’ aan de game toegevoegd worden in de vorm van The Valkyrie Javelin. Ook komen er multiplayer arena’s naar Private Matches. De content is vanaf 9 mei beschikbaar. De eerste beelden zie je in de trailer.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.