RuneScape daagt spelers uit met Super September

RuneScape daagt spelers uit met Super September

Super September zal RuneScape bestormen en spelers bestoken met veeleisende dagelijkse uitdagingen waar geen heldendaad onopgemerkt zal blijven!

Elke dag van de maand is er een nieuwe Super Challenge beschikbaar die RuneScape leden moeten zien te overwinnen. De uitdagingen zijn verschillend van aard om zelfs de sterkste helden te testen. Van het verpletteren van vijanden in een gevecht, tot het verzamelen van items; van het doorkruisen van de wereld om een specifieke vaardigheid te verbeteren en het helpen van mensen in nood tot het eten van een enorme portie voedsel. Elke Super Challenge is totaal anders dan de vorige!

Geen heldendaad blijft onbeloond! Bij elk behaalde en ingeleverde uitdaging ontvangen de spelers een kolossale bonus XP in de vaardigheid van hun keuze. Degene die de uitdagingen met beide handen aanpakken en meerdere Super Challenges succesvol afronden, worden beloond met spectaculaire beloningen, waaronder: een superhelden outfit, super titels, een nieuwe ‘emote’, bliksemschichten, klauwen en een superhelden schild!

Aan Super September zijn geen level vereisten verbonden en Super September is, net als alle andere uitdagingen, toegankelijk voor alle leden middels de tab Challenge.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.