Vier Pasen in RuneScape met de Cabbage Facepunch Bonanza

Vier Pasen in RuneScape met de Cabbage Facepunch Bonanza

Pasen. Een tijd om te genieten van chocolade eieren. Een tijd waar konijntjes over het veld huppelen en hun mandjes vol cadeautjes achterlaten voor kinderen. En het is ook een tijd om te genieten van Cabbage Facepunch Bonanza, die dankzij bijna 100.000 RuneScape spelers in het leven is geroepen door hun stem in de poll. Op onze vraag of ze een komisch intermezzo wilden of een meer traditionele met konijnen en chocolade, stemden 66% van de 100.000 spelers voor kolen en apen. Blijkbaar zijn de RuneScape spelers geen groot fan van konijnen…

Deze week start het humoristische Cabbage Facepunch Bonanza event en neemt Brassica Prime, een God van de kolen die geobsedeerd is door lekkere dingen, het op tegen Marimbo, de aapgodin, party animal en liefhebber van alles wat fun is, in een competitie om te bepalen wie superieur is. Het stemmen van het event vormt onderdeel van het RuneScape “Power to the Players” initiatief, waarbij beslissingen over belangrijke punten in de game in handen komt te liggen van de mensen die er het meest toe doen – de RuneScape community.

The Cabbage Facepunch Bonanza wordt gespeeld op een groot veld met een veiligheidszone aan iedere zijde. In een serie van speelrondes krijgen spelers kort de mogelijkheid om van deze ene kant naar de andere kant te rennen, terwijl ze aan allerlei gevaren proberen te ontsnappen. Zo verzamelen ze punten door rondes te overleven, cabbage erts te delven en, ja heus, apen in hun gezicht te slaan. Weet je niet op tijd naar de veiligheidszone terug te keren, dan verander je in een gorilla bewaker en moet je de overgebleven spelers aanvallen die over het veld lopen om punten te scoren.

Als beloning voor deelname aan het event ontvangen spelers punten, die uitgegeven kunnen worden aan cosmetische items en bonus Farming XP en Slayer VIP tokens.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.