Vier Halloween met Runescape

Vier Halloween met Runescape

Duistere terreur die je doet beven, wacht op moedige zielen in RuneScape. De bekroonde fantasy MMORPG van Jagex lanceert een horror story quest voor Halloween, in combinatie met een double XP weekend die je kippenvel bezorgt, voor nieuwe en oude spelers die hun personage willen levellen. Het nieuwe avontuur, Broken Home, ervaar je optimaal in een schemerige kamer met het volume goed hoog, terwijl je probeert je zenuwen onder controle te houden en je de verschrikkelijke geheimen verborgen in een spookhuis ontrafelt.

Na All Hallows Eve wordt Broken Home een permanente aanvulling op Gielinor. Het is het eerste avontuur in de roemruchte geschiedenis van RuneScape die een sterke herspeelbaarheid biedt voor spelers. Zodra het verhaal afgerond is, kunnen spelers teruggaan naar het spookhuis voor nieuwe uitdagingen en om extra beloningen te ontgrendelen. Broken Home heeft een open structuur, waardoor spelers alle gangen, hoeken en gaten van het huis kunnen verkennen om zo uit te vinden hoe alle bewoners zijn overleden.

Spelers die dapper genoeg zijn om de missie te voltooien in de eerste twee weken na release ontvangen extra beloningen, waaronder een damage boost voor exclusief gebruik tijdens het Halloween event van dit jaar, ‘Death’s Door’.

Het double XP weekend begint om 13.00 uur op vrijdag 31 oktober en duurt tot 13.00 uur op maandag 3 november. Daarnaast host Jagex dit weekend de RuneScape Clan Cup 2014 finale in de studio in Cambridge. Hier nemen de overige clans het tegen elkaar op in de competitie om gekroond te worden tot het beste team van dit jaar.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.