Runescape lanceert 'pay-trough-play' valuta

Runescape lanceert 'pay-trough-play' valuta

Jagex, de makers van de immens populaire en wereldrecord houdende MMORPG RuneScape, heeft obligaties in de online fantasy wereld ingevoerd, waarmee spelers in-game inspanningen kunnen ruilen tegen tastbare voordelen, zoals een lidmaatschap. De introductie van de obligaties vormt Jagex meest recente innovatie in free-to-play, een markt waar Jagex een revolutionaire rol heeft gespeeld met de lancering van de eerste gratis browser MMORPG, ruim tien jaar geleden.

Met de obligaties kunnen spelers onderling ruilen. Hiermee biedt RuneScape spelers meer keuze en vrijheid dan ooit tevoren, met onder andere toegang tot premium lidmaatschap content via de in-game rijkdom, verdiend door toegewijde spelers, die ook obligaties cadeau kunnen geven aan vrienden of medeleden van de clan overal ter wereld. De nieuwe ‘pay-through-play’ valuta is te koop via RuneScape.com, en is bedoeld om iedereen in de community te helpen toegang tot premium content en diensten te geven tijdens deze moeilijke economische tijden.

“De lancering van de obligaties in RuneScape is een hele positieve stap, die de economie van de game zal verbeteren en spelers meer keuze biedt hoe ze een lidmaatschap kunnen verkrijgen. We geven net zoveel om RuneScape als om de community van de game en willen met volledige toewijding een sterke fundering bouwen om RuneScape de komende tien jaar verder te laten groeien. Deze update is een stevige stap in die richting”, aldus Phil Mansell, Uitvoerend Producent van RuneScape. “Veel spelers hebben in-game een klein fortuin aan GP en waardevolle voorwerpen opgebouwd door het spelen van RuneScape. Door de introductie van obligaties hebben miljoenen toegewijde spelers nu de keuze om hun eigen lidmaatschap en andere services gratis te financieren door het uitwisselen van in-game rijkdom voor obligaties.”

“Sinds jaar en dag weet RuneScape haar positie te behouden en dankzij Jagex’s kunde te evolueren en accuraat te reageren op uitdagingen en kansen. De lancering van obligaties als een nieuwe ‘pay-through-play’ optie voor onze klanten is een tastbaar voorbeeld van onze toewijding om ervoor te zorgen dat de game het goed blijft doen”, legt Mark Gerhard, Chief Executive Officer van Jagex uit. “Het belangrijke van de obligaties is dat er nu twee manieren zijn voor onze spelers om toegang te krijgen tot en te genieten van alle content die de game te bieden heeft. Geen speler hoeft zich buitengesloten te voelen, omdat ze nu in RuneScape tot alles toegang hebben; welke betaalwijze ze ook kiezen.”

De lancering van obligaties zal de goudpacht uitroeien door de balans volledig om te gooien naar vrije handel in en door de community, waar alle spelers direct voordeel van hebben en de ervaring voor iedereen wordt verbeterd.

Een obligatie in RuneScape kost €4,25 per stuk. Obligaties kunnen alleen in de game ingewisseld worden, bijvoorbeeld voor 14 dagen RuneScape lidmaatschap, acht Squeal of Fortune spins, of 160 RuneCoins. Verschillende obligaties kunnen worden ingewisseld voor RuneFest tickets. Meer informatie over gratis spins in het algemeen, vindt u op de website casino bonus xl.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.