RuneScape veteranen ontdekken de ‘Fate of the Gods’

RuneScape veteranen ontdekken de ‘Fate of the Gods’

Er is een nieuwe Grandmaster quest gelanceerd in RuneScape, waarmee hoge level spelers niet alleen de antwoorden op enkele van de belangrijkste vragen in Gielinor kunnen vinden, maar het ook kunnen opnemen tegen machtige vijanden in een reeks gevaarlijke omgevingen.

Deze nieuwste quest onthult de hele geschiedenis van een van de meest krachtige goden, Zaros, in RuneScape. Van zijn geboorte tot en met de dag van vandaag. Spelers beslissen of ze Zaros helpen bij zijn terugkeer of hem hinderen. Er zijn extra beloningen beschikbaar voor spelers die een aantal aanbevolen quests hebben voltooid.Ga op een ongelooflijke reis door de rijke en meeslepende Middeleeuwse fantasywereld van Gielinor, waar zelfs de kleinste acties de enorme wereld om je heen beïnvloeden. RuneScape is meermalen bekroond met een Guinness World Record als ‘s werelds populairste free-to-play MMORPG, met meer dan 200 miljoen spelers, een aantal dat blijft groeien. RuneScape biedt een ongeëvenaarde mogelijkheid aan keuzes voor de spelers, waar ze iedereen kunnen zijn die ze willen, iedereen kunnen afmaken die ze willen en overal heen gaan waar ze willen in hun eigen, unieke open wereld avontuur, allemaal in de window van je browser.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.