De elite van RuneScape komen samen in the Lost City of the Elves

De elite van RuneScape komen samen in  the Lost City of the Elves

Eerder dit jaar heeft RuneScape – de vlaggenschip MMO van Jagex – de deuren geopend voor de eerste helft van de grootste stad in de game, Prifddinas. Vandaag onthult de levende metropool haar volledige grootte. Dankzij het Player Power initiatief van RuneScape is de Lost City of the Elves uitbreiding ontwikkeld in samenwerking met de RuneScape community. Samen hebben ze deze uitgestrekte stad vormgegeven en geregisseerd, van het prille begin en de bijbehorende quest tot de levendige hoofdstad die het nu is geworden.

Prifddinas opende haar deuren voor het eerst in september, waarna de community samen kwam om van de stad hun thuis te maken. Met een populatie die exclusieve paradijzen als de Kaaimaneilanden en Monaco overtreft, is Prifddinas de thuisbasis geworden van de RuneScape elite die de stad hebben versierd met meer dan 650 duizend vlaggen om hun verbeterde skills te vieren.

De rijkdom aan content die nu beschikbaar is, is ontworpen voor en door de high level community en bevat vier nieuwe clans die zich aansluiten bij de clans die in september zijn onthuld. Clan Ithell laat spelers de oude kunst van het kristal zingen ontgrendelen en de nummers die het vervaardigen van kristallen gereedschap mogelijk maken, met speciale effecten voor bijscholing, teleporteer items om te gebruiken en afgestemde kristallen wapens.

Als je behoefte hebt aan een meer fysieke uitdaging, ga dan naar Clan Hefin waar je op het nieuwe behendigheidsparcours je dapperheid kunt testen en nieuwe emotes en cosmetische outfits kunt vrijspelen. Onverschrokken avonturiers kunnen nieuwe kerkers ontdekken bij Clan Meilyr, met een scala aan locaties voor bijscholing, monsters om mee te vechten en beloningen om te ontdekken. Bij Clan Amlodd is een nieuwe roeping beschikbaar voor spelers, die hen bekend zal voorkomen en een aantal upgrades biedt voor de divination skill. De clan biedt ook nieuwe beloningen voor het populaire tijdverdrijf ‘impling vangen’. Tot slot is the Voice of Seren, het levende hart van de stad, nu volledig actief waardoor twee clan huizen verbeterde trainingsmogelijkheden krijgen. Maar het is aan de spelers om te bepalen welke twee huizen op ieder moment worden gezegend op deze manier.

The Lost City of the Elves is de epische finale van een reeks quests die 10 jaar geleden werd geïntroduceerd. De levendige kristallen terrassen wachten op jou om door jou ontdekt te worden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.