RuneScape lanceert 'One of a Kind'

RuneScape lanceert 'One of a Kind'

Met twee Grandmaster quests die deze maand worden gelanceerd is de maand maart een bumper maand voor alle RuneScape fans. One of a Kind is de eerste van deze quests en start deze week. Grandmaster quests zijn geen alledaagse quests, het is niet simpelweg ratten omleggen. De quest is een test van kennis en oplossingsvermogen en spelers worden uitgedaagd om de geheime geschiedenis van Gielinor te onthullen.

One of a Kind stuurt spelers op een quest om Hannibus te vinden – de laatste van de legendarische Dragon Riders. Met hulp van Mr Mordaut leggen ze een pad vol aanwijzingen af, dat hen door de wereld van Gielinor leidt en ze de geschiedenis van de Dragon Riders kunnen onthullen. Op hun pad ontdekken ze de verloren gewaande bibliotheek van Robert the Strong en ligt het lot van stervende mensen in hun hand.

Door de quest te doorlopen ontvangen spelers niet alleen een aantal verschillende beloningen die passen bij een high level quest, ze krijgen ook toegang tot een nieuw type draak. De hemelse draken, die nieuwe draken wapenuitrusting bieden en waardevolle ‘summoning skills’ bevatten, zijn aan de game toegevoegd na de recente Power to the Players poll.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.