Verjonging van de Wilderness in old School RuneScape

Verjonging van de Wilderness in old School RuneScape

De Wilderness is al lange tijd een iconisch kenmerk van old School RuneScape. Het is een belangrijk onderdeel van de spelwereld: veel avonturiers zijn terughoudend om deze woestenij te doorkruisen door de monsters die op de loer liggen. Echter, de beloningen voor de spelers, die dapper genoeg zijn om het op te nemen tegen deze monsters zijn veel groter dan de risico’s.

De Wilderness heeft zojuist de grootste update tot nu toe ondergaan en er is voor elk wat wils, of je geïnteresseerd bent in PvP, jagen op monsters of gewoon skills wilt opdoen. De bumper pack met updates bevat zes nieuwe bosses, een nieuw grondstoffengebied, nieuwe wapenuitrusting, wapens en nog veel meer.

Old School RuneScape is een jaar geleden gelanceerd en bevat gameplay en graphics uit de 2007 versie van de prijswinnende game.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.