Nieuwe Free-To-Play Quest ‘A Shadow Fall Over Ashdale’ beschikbaar in RuneScape

Nieuwe Free-To-Play Quest ‘A Shadow Fall Over Ashdale’ beschikbaar in RuneScape

Het kwaad heeft Ashdale overgenomen, slechts maanden nadat het glorieuze dorp op het eiland nieuwkomers van RuneScape verwelkomt heeft. Er is iets vreemds gebeurd en het is aan de spelers om te ontdekken wat er gaande is! A Shadow over Ashdale levert een sterke sfeer en visuele verhaalvertelling, als spelers naar het inmiddels verlaten eiland reizen en de bewoners moeten redden van een lot erger dan de dood…

A Shadow over Ashdale, een quest voor alle spelers, laat spelers de duistere mysterie van het eiland verkennen en de verdwijning van de bewoners onderzoeken. De spelers die de waarheid achter het mysterie in Ashdale ontdekken, ontvangen XP boosts en drie zwarte parels die ze kunnen gebruiken voor bonus XP in een skill naar keuze.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.