Destiny companion app getoond, verschijnt tijdens beta

Destiny companion app getoond, verschijnt tijdens beta

Er zijn flink wat apps die hun bijhorende games ondersteunen. Ook Destiny krijgt een speciale app voor je telefoon. Het stukje software geeft je de mogelijkheid om je voortgang te zien. Ook kun je jouw personage(s), gear en wapens bekijken, stuk voor stuk in 3D. Daarnaast is je uitrusting middels de app aan te passen. Wanneer je in de trein zit en besluit dat je personage toch beter af is met een ander wapen, kun je dit in de app aangeven. Wanneer je de game later start zijn de veranderingen meteen doorgevoerd en speel je met het door jouw gekozen wapen. Ook geeft de app tips over de game zelf en toont het welke missies er beschikbaar zijn, inclusief de bounty-missies waar leuke in-game geldbedragen mee te verdienen zijn. De app is compleet gratis voor iOS, Android en web. Vanaf 17 september, de dag dat de beta op de PlayStation 3 en PlayStation 4 van start gaat, is de app te downloaden en te gebruiken. De iOS-app is voor iPhone, er komt nog een speciale versie voor iPad in een later stadium.

De onthulling van de app is gedaan via IGN First. Heel de maand brengt Bungie elke dag nieuws via IGN naar buiten. Uiteraard lees je dit nieuws ook op GameParty.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.