"Destiny de best verkopende game van 2014"

"Destiny de best verkopende game van 2014"

Analisten, wat hebben we er eigenlijk aan? Ze doen voorspellingen die vaker niet dan wel uit lijken te komen. En wanneer ze uitkomen, dan zijn het voorspellingen die iedereen had kunnen doen. Zo is er nu iemand van het Amerikaanse onderzoeksbureau Cowen & Company die een analyse heeft losgelaten op alle games die dit jaar gaan verschijnen. Volgens hem gaat Destiny de best verkopende game van het hele jaar worden. Halo: The Master Chief Collection zou een goede tweede worden.

Verder in zijn lijst staan Call of Duty: Advanced Warfare, Assassin’s Creed Unity, Far Cry 4 en Grand Theft Auto 5. Opvallend is dat Battlefield Hardline niet in zijn top tien staat, de game moet het doen met een dertiende plek, net na Forza Horizon 2, Evolve en Sunset Overdrive.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.