Destiny Ghost Edition getoond

Destiny Ghost Edition getoond

Bungie heeft vandaag tijdens haar Bungie Day de speciale uitgaves van Destiny onthuld. Wanneer je op 9 september de game gaat kopen zijn er verschillende versies waar jij uit kunt gaan kiezen. Zo is er een Collector’s Edition en een digitale uitgave. Interessanter is echter de Ghost Edition. Naast de game krijg je:

– Limited edition SteelBook Case en Game Disc
– Guardian Folio:
o Arms & Armament Field Guide;
o Postcards from the Golden Age;
o Antique Star Chart.
– Collector’s Edition Digital Content Pack:
– Unique Ghost Casing;
– Exclusive Player Emblem;
– Exclusive Player Ship Variant.
– Destiny Expansion Pass. Het Destiny-avontuur wordt uitgebreid met Expansion I en II. Beide bezitten nieuwe story missions, cooperatieve activiteiten en competitieve multiplayer arena’s. Ook kun je een veelvoud aan nieuwe wapens, schilden en uitrusting verdienen:
o Expansion I: The Dark Below – Diep onder de oppervlakte van de Maan ontdek je een graftombe uit de oudheid. Deze graftombe is geopend en in de diepste diepten van de Hellmouth, de thuisbasis van het vijandige ras Hive, heeft een donkere god een boosaardig leger samengesteld;
o Expansion II: House of Wolves – details worden in een later stadium bekendgemaakt;
o De PlayStation platforms bieden daarnaast voor Expansion I en II extra exclusieve content en die blijft exclusief tot tenminste het najaar van 2015.
– Ghost replica, inclusief lichten die reageren op beweging en stemopnames van de onderscheiden acteur Peter Dinklage. Dinklage levert de stem van het personage Ghost, je hoogstpersoonlijke metgezel als je Destiny speelt;
– Letter of Introduction;
– Golden Age Relics, waaronder een foto, patch, sticker en twee Chrome slides van niemand minder dan de Traveler.

De Destiny Ghost Edition kost €159.99, Destiny Limited Edition €109.99, de Destiny Digital Guardian Edition €99.99 en de Destiny Expansion Pass €34,99 voor het gehele pakket, Expansion en Expansion II zijn bij de lancering los €19.99 geprijsd. Alle pre-orders bieden toegang tot de Vanguard Armory en dat betekent dat je al vroeg toegang hebt tot wapens, uitrusting en een exclusief speler embleem. De Limited Edition bevat dezelfde content op de replica van de Ghost, de Letter of Introduction en de Golden Age Relics na.

er zijn geen afbeeldingen gevonden


In de volgende video kun je exact zien wat de collectie je gaat brengen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.