Destiny ligt helemaal op schema

Destiny ligt helemaal op schema

Afgelopen week was ontwikkelaar Bungie negatief in het nieuws aanwezig. Marty O’Donnell, de man die de games van de studio steevast van muziek voorziet, werd op staande voet ontslagen. Toch doet dit nieuws niets af aan de ontwikkeling van Destiny, de game die al vele jaren in ontwikkeling is. In een gesprek met Eurogamer liet chief operating officer Pete Parsons weten dat de muziek van O’Donnell gewoon in de game te horen zal zijn en dat zijn vertrek geen negatieve impact heeft op de rest van het ontwikkelproces.

I think the Bungie fanbase is going to look forward to hearing Marty’s music, Mike Salvatori’s music, C. Paul’s music and Paul McCartney’s music in the game. We have a fantastic team. We’re pretty close to shipping. There’s a lot of polish left to do, lots of tweaking and tuning, but a lot is already complete.

In het interview werd niet ingegaan op het ontslag van O’Donnell. Wel liet Bungie weten dat hij en de studio als vrienden uit elkaar zijn gegaan.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.