Details Call of Duty: WWII op een rij

Call of Duty: WWII

PC PlayStation 4 Xbox One
8.2

Sterk

7.9

User Avg

Details Call of Duty: WWII op een rij

Details Call of Duty: WWII op een rij

Op 3 november zal Call of Duty: WWII in de winkels liggen voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Ook zal er een private beta plaats gaan vinden voor mensen die de game voorzien van een pre-order. Wanneer deze start is nog niet bekend.

De game volgt het verhaal van U.S. Army private Ronald “Red” Daniels die met zijn 1st Infantry Division in Europa de strijd aan gaat tijdens de Tweede Wereldoorlog. We gaan onder andere de stranden van Normandië herbeleven, alsook de bevrijding van Parijs en de diverse slagen in Duitsland. Ook weten we dat naast D-Day het Ardennenoffensief aanwezig zal zijn in de campagne. Daarnaast is er een losstaande co-op campagne met een eigen verhaal. Hier zijn nog geen details voor vrijgegeven.

Qua multiplayer hint de uitgever naar een mode genaamd ‘War Mode’. Hierin mag je als speler deel uitmaken tijdens historische gevechten die zich echt tijdens de Tweede Wereldoorlog af hebben gespeeld. Elk team heeft hierin zijn eigen doelen, afhankelijk of je voor de Duitsers of de bevrijders speelt. In plaats van de bekende personageklassen ga je nu onderdeel zijn van een echte divisie. In detail wilde Activision nog niet echt gaan, maar we weten dat je infanterie of bepantsering kunt spelen. Tussen potjes in kun je hangen in Headquarters, een sociale plek waar gamers samen kunnen komen en een beetje doet denken aan de Tower uit Destiny. Activision belooft hierbij interactie en beloningen voor spelers.


Naast bovenstaande screenshots werd ook de eerste trailer vrijgegeven.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.