Deus Ex: Mankind Divided uitgebreid met “Breach”-mode

Deus Ex: Mankind Divided

PC PlayStation 4 Xbox One

Deus Ex: Mankind Divided uitgebreid met “Breach”-mode

Deus Ex: Mankind Divided uitgebreid met “Breach”-mode

eus Ex: Mankind Divided – Breach is een innovatieve game mode die wordt toegevoegd aan Deus Ex: Mankind Divided. Deze nieuwe dimensie van het spel geeft voor de eerste keer een arcade-achtige draai aan de gameplay van Deus Ex: Mankind Divided, met een boeiende puzzel-shooter-ervaring als resultaat. Als een Ripper is het je doel om uiterst geheime bedrijfsgegevens te verkrijgen en verkopen door enkele van ‘s werelds best beveiligde servers te infiltreren. Het geld wat je daarmee verdient kun je gebruiken om zowel je vaardigheden als arsenaal te upgraden. De beloningen die je spelenderwijs verdient, inclusief XP, credits, en booster packs, zul je hard nodig hebben om de stijgende moeilijkheidsgraad van het spel te overwinnen. Daag jezelf, je vrienden en mensen van over de hele wereld uit in de ultieme, arcadevariant op Deus Ex. Deus Ex: Mankind Divided – Breach is een levende spelstand die regelmatig wordt ge-update met nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. David Anfossi, studioleider bij Eidos-Montréal:

We voegen een gloednieuwe game mode toe aan Deus Ex. Deze levert niet alleen een nieuwe visuele stijl, maar geeft ook verdieping aan het verhaal van het Deus Ex-universum. Breach verrijkt de spelervaring van Deus Ex: Mankind Divided ook met een totaal andere setting.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.