Diablo III naar Xbox One?

Diablo III naar Xbox One?

Volgens de website Argos gaat er een Xbox One-versie verschijnen van Diablo III. De game is immers te pre-orderen bij ze. Hoewel Blizzard nog niets heeft laten weten rondom een versie voor Microsoft’s nieuwste console, is het bedrijf wel bezig met een versie voor de PlayStation 4. Het zou daarom best logisch zijn dat de game ook op de Xbox One gaat verschijnen. Wel heeft de ontwikkelaar een reactie gegeven op de advertentie van Argos maar blijft hier bijzonder vaag. Blizzard geeft namelijk aan dat ze de Diablo III-ervaring naar zoveel mogelijk spelers wil gaan brengen. Ze ontkennen het bericht dus niet.

Diablo III verscheen na haar release op de PC en Mac nog niet zo lang geleden ook op de PlayStation 3 en Xbox 360. Onze review rondom de consoleversie van de game is hier te lezen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.