Dishonored 2 krijgt nieuwe gameplay video: Emily en Corvo’s ‘Daring Escapes’

Dishonored 2

PC PlayStation 4 Xbox One
8.7

Sterk

Dishonored 2 krijgt nieuwe gameplay video: Emily en Corvo’s ‘Daring Escapes’

Bethesda heeft een nieuwe gameplay video voor Dishonored 2 vrijgegeven, genaamd ‘Daring Escapes’. Kijk mee hoe zowel Emily Kaldwin als Corvo Attano enkele van hun bovennatuurlijke krachten, wapens en gadgets combineren om te ontsnappen uit het Royal Conservatory.

Delilah, een geschifte heks uitgerust met krachtige zwarte magie, heeft de troon van Empress Emily Kaldwin ingenomen en voor een onzekere toekomst gezorgd. Treed in de voetsporen van Emily Kaldwin of Corvo Attano en reis verder dan de legendarische straten van Dunwall tot Karnaca; een eens florerende kuststad die de sleutel bevat om Emily terug op de troon te krijgen. Gewapend met het teken van de Outsider en nieuwe bovennatuurlijke krachten is het aan jou om je vijanden achterna te jagen en de toekomst van het koninkrijk veilig te stellen.

Kies je ervoor om als Empress Emily Kaldwin of koninklijke beschermer Corvo Attano te spelen? Baan je jezelf ongezien een weg doorheen de game, maak je gebruik van het brutale gevechtssysteem of gebruik je een combinatie van beide? Hoe zal jij jouw karakters unieke set aan krachten wapens en gadgets gebruiken om jouw tegenstanders uit te schakelen?

Iedereen die Dishonored 2 alvast pre-ordert zal de game een dag voor officiële release kunnen spelen en een exemplaar van Dishonored: Definitive Edition ontvangen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.