Spelers Plants vs. Zombies Garden Warfare krijgen bonus in vervolg

Spelers Plants vs. Zombies Garden Warfare krijgen bonus in vervolg

PopCap Vancouver heeft aangekondigd dat spelers van Plants vs. Zombies Garden Warfare in-game loyaliteitsbeloningen ontvangen in Garden Warfare 2, gebaseerd op hun bereikte rang in de originele game. Spelers kunnen hun loyaliteitsbeloningen claimen in Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 door naar de brievenbus te gaan na de game te hebben gestart en de instructies te volgen om hun personages en voortgang te importeren. Na het importeren ontvangen spelers de volgende in-game beloningen:

Rang 10 of hoger – ontvang een gratis Helpful Fun Pack.
Rang 25 of hoger – ontvang een gratis Wondrous Pack of Greatness.
Rang 50 of hoger – ontvang een gratis personage-ontgrendeling.
Rang 100 of hoger – ontvang vijf super-zeldzame aanpassingsvoorwerpen met een extra toegevoegd ‘gloei’-effect.
Maximale rang 313 – deze geweldige spelers ontvangen een 313 Max Pack met een legendarisch personage: de Unicorn Chomper en Unicorn Warp-vaardigheid. Wie wil er nou geen warpende Chopper?

Xbox Live Gold-leden op Xbox One kunnen de originele Plants vs. Zombies Garden Warfare momenteel gratis spelen zonder lidmaatschap op EA Access als onderdeel van de EA Access Gratis spelen-dagen die nog tot 24 januari lopen.

Ervaar zelf de actie wanneer Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 verschijnt op 25 februari.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.