Disney Infinity 2.0 in augustus?

Disney Infinity 2.0 in augustus?

Afgelopen week verscheen onderstaande trailer van Disney Infinity. In de video is te zien hoe de personages van Marvel hun opwachting gaan maken in het spel. Echter, op het eind van de trailer staat Disney Infinity 2.0 genoemd. Wat dit moest betekenen was niet bekend. Op Disney-fansite Infinity Inquirer stond het bericht dat dit inderdaad een compleet nieuwe game zou moeten worden die in augustus in de winkel moet zijn te liggen. Het bericht is helaas weer verdwenen, maar via Google Cache is het nog steeds te lezen.

Disney Infinity 2.0 is coming in August 2014, and a teaser trailer can be viewed at Marvel.com. The teaser promises such Marvel-ous additions to the game as familiar Marvel characters, objects, and vehicles – the possibilities are infinite.

Volgens Disney zelf moeten we tot 30 april wachten voor nieuwe informatie.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.