Disney toont Disney Infinity: Marvel Super Heroes

Disney toont Disney Infinity: Marvel Super Heroes

Tijdens een evenement in Los Angeles heeft Disney de volgende fase in haar Disney Infinity-plannen laten zien. De game, waarin speelgoed tot leven komt, zal aangevuld worden met de komst van de helden uit de stallen van Marvel. Marvel editor-in-chief Joe Quesada liet een nieuwe trailer zien op het podium (net nadat Phil Coulson, de Agent van S.H.I.E.L.D. hem een introductie had gegeven) waarin de nieuwe game voor het eerst getoond werd. Hierna werd hij vergezeld door Brian Michaels Bendis, een prijzen winnende comic-schrijver, die het verhaal van Disney Infinity: Marvel Super Heroes op zich heeft genomen.

Naast de onthulling van de game en de trailer, toonde Disney ook de eerste figuurtjes die gekocht kunnen worden.

er zijn geen afbeeldingen gevonden


er zijn geen afbeeldingen gevonden


er zijn geen afbeeldingen gevonden


Uiteraard gaan er veel meer figuren verschijnen. Alle personages, power discs en content uit de eerste Disney Infinity zal gebruikt kunnen worden in dit nieuwe deel. Disney Infinity Marvel Superheroes verschijnt in de herfst voor de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.