Dit zijn de Games with Gold voor maart

Dit zijn de Games with Gold voor maart

Zoals elke maand krijgen Xbox Live Gold members de kans om enkele games gratis te downloaden. Maart zal hier geen uitzondering van zijn. Een officiële bevestiging hebben we nog niet, maar de kans is heel groot dat het volgende bericht klopt. Het zou uit een intern bericht van Microsoft komen. Mensen met een Xbox One kunnen, net als vorige maand, #IDARB gratis downloaden. Echter komt hier Rayman Legends bij.

Heb je een Xbox 360? Dan kun je aan de slag met Tomb Raider tussen 1 maart en 15 maart. Vanaf de zestiende tot de laatste dag van de maand mag je BioShock Infnite gratis downloaden.

Ook is bekend dat er inmiddels 100 miljoen gratis games gedownload zijn. Dit feit gaat Microsoft vieren door in April twee keer zoveel games gratis te geven als normaal. Wanneer we een bevestiging hebben lees je het hier.

*update*
Inmiddels is door Major Nelson bevestigd dat deze games gratis te downloaden zijn in maart.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.