Komt Evolve ook naar de vorige generatie?

Komt Evolve ook naar de vorige generatie?

Tijdens de originele onthulling van Evolve vertelde ontwikkelaar Turtle Rock dat de game richting de Xbox One, PlayStation 4 en PC zou gaan komen. Karl Slatoff, topman bij uitgever Take-Two, laat nu weten dat het niet uitgesloten is dat de shooter ook gewoon naar de Xbox 360 en PlayStation 3 gaat komen. Dit liet hij weten in een gesprek rondom de financiën van het bedrijf. Het feit dat er tot nu toe nog niet over deze versie gesproken is, wil niet zeggen dat deze niet gaat komen.

We haven’t really said anything about Evolve but for Next-gen platforms, but that doesn’t necessarily meant that we’re not going on current-gen or that we are going on current-gen, it’s not related at this point. It just says that we haven’t had anything to share.

Evolve voegt coöperatieve en competitieve multiplayer-ervaringen vakkundig samen wanneer een team van vier jagers het rechtstreeks opnemen tegen een monster dat bestuurd wordt door een speler. Op een vreemde planeet in de verre toekomst jagen spelers op hun prooi in 4V1-wedstrijden die stijf staan van de adrenaline. Ze ervaren Evolve als een first-person shooter als zij coöperatief samen spelen als vier jagers, maar zij kunnen ook het monster besturen vanuit een third-person perspective. Daarmee biedt Evolve een unieke gameplay-ervaring.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.