Don Diablo maakt exclusieve track en videoclip voor Batman: Arkham Origins

Don Diablo maakt exclusieve track en videoclip voor Batman: Arkham Origins

Warner Bros. Interactive Entertainment en DJ Don Diablo slaan de handen ineen rondom Batman: Arkham Origins, de nieuwste game uit de Batman franchise. Don Diablo maakt speciaal voor deze release een exclusieve track en videoclip “Don Diablo – Origins” die op 18 oktober wordt onthuld tijdens het Amsterdam Dance Event.

Een gedeelte van de nieuwe clip is opgenomen in Las Vegas waar Don momenteel maandelijks vaste DJ is. Don Diablo: “Ik was als klein jongetje al een fervente gamer en computerfreak. Als je daarbij optelt dat ik vroeger niets liever wilde dan Batman zijn, ik had zelfs mijn eigen cape, dan snap je wel dat deze samenwerking voor mij echt een jongensdroom is die uitkomt!”

In de video zitten de woorden ‘Hexagon’ en ‘Origins’ verborgen. Kijkers van de videoclip die de boodschap vinden kunnen naar de website van MTV gaan om de oplossing in te voeren. De snelste inzenders maken kans op een prachtig prijzenpakket bestaande uit een Collector’s Edition van de game, diverse goodies en tickets voor de Hexagon tour van Don Diablo. De wedstrijd van Batman: Arkham Origins start 18 oktober aanstaande op MTV. Fans kunnen tot en met 8 november 2013 aan de actie meedoen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.