Download nu al de PlayStation 4-firmware

Download nu al de PlayStation 4-firmware

De eerste firmware die je moet downloaden voor je PlayStation 4, firmwareupdate 1.5, brengt essentiële features. Zo zorgt de update voor het feit dat je games online kunt spelen, brengt het Remote Play, Second Screen, livestreams bekijken, spelen terwijl je aan het downloaden bent, inloggen met meerdere accounts, partychat, gezicht en stemherkenning, muziek spelen op de achtergrond en zorgt het ervoor dat je films op blu-ray en dvd kunt bekijken. Een belangrijkere update kunnen we ons haast niet voorstellen.

Om meteen aan de slag te kunnen met je PlayStation 4 kun je nu al deze update downloaden. Maar let op, er is nog geen bevestiging vanuit Sony Benelux gekomen dat deze ook daadwerkelijk bij onze PS4’s gaat werken. Er is een update van 859 megabyte die er voor zorgt dat je een algehele installatie van de firmware krijgt. Hierdoor raak je wel al je gebruikersprofielen en opgeslagen bestanden kwijt. Wil je puur en alleen de firmware hebben, download dan dit bestand van 308 megabyte.

Via een USB-stick kun je de firmware op je PlayStation 4 installeren door de console in de veilige modus op te starten. Vind je het allemaal te ingewikkeld en speel je liever op save? Dan is de firmware uiteraard ook gewoon via de console zelf te downloaden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.