EA Origin Acces nu beschikbaar in heel Europa

EA Origin Acces nu beschikbaar in heel Europa

EA kondigt aan dat Origin Access, een nieuwe abonnementsdienst voor PC-gamers op Origin, vandaag in heel Europa gelanceerd wordt. Binnenkort zullen nog meer landen volgen.

Origin Access brengt spelers onbeperkt gameplezier met een groeiende collectie geweldige PC-games voor maar €3,99 per maand. Deze nieuwe service wordt gelanceerd met 15 games, waaronder Battlefield 4, Dragon Age: Inquisition, De Sims 3 en This War of Mine, en daar komen met de tijd meer games bij van EA en onafhankelijke ontwikkelaars. De volledige lijst met titels die momenteel beschikbaar zijn in The Vault vind je hier.

Met het Origin Access-lidmaatschap kunnen spelers als eerste nieuwe EA-games tijdelijk uitproberen, nog vóór ze uitgebracht zijn. Gebruik deze kans om in februari Yarny en de wondere wereld van Unravel te leren kennen, én om de tuin om te spitten in Plants vs. Zombies Garden Warfare 2. Origin Access-leden kunnen:

Meer spelen – Verken The Vault, waar leden volledige versies van 15 PC-games kunnen downloaden en spelen – en daar komen er steeds meer bij.
Als eerste spelen – Speel tijdelijk EA-games voor PC, nog vóór ze uitgebracht zijn. Al je stats en voortgang blijven bewaard voor als je besluit de game te kopen.
Voor minder spelen – Bespaar 10% op je Origin-aankopen; van volledige games en DLC tot contentpakketten en meer.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.