EA Play keert dit jaar terug in Los Angeles

EA Play keert dit jaar terug in Los Angeles

Electronic Arts komt wederom terug naar hartje Hollywood met EA Play 2018. Op EA Play draait het allemaal om games, leuke ervaringen en de duizenden gamers die alle geweldige gaming communities tot leven brengen. Tijdens het driedaagse evenement deze zomer laat EA je meer merken, hands-on ervaringen en entertainment zien dan ooit tevoren. Maak je het evenement online mee? Ga er dan lekker voor zitten, want EA.com staat voor je klaar met de laatste nieuwtjes, verhalen achter de schermen en live content van je favoriete games. Of beleef alles via de grootste community-makers ter wereld via onder andere YouTube en Twitch of Facebook en Twitter. Dit zijn de grootste games van het jaar, en een paar van de wereldwijd grootste namen in social media staan klaar om alles direct van de beursvloer te vloggen en te streamen.

Waar: Hollywood Palladium
Wanneer: 9 t/m 11 juni 2018
Tijden: zaterdag van 23.00 tot 05.00 uur
zondag en maandag van 19.00 tot 05.00 uur

Op EA Play 2018 krijgen actieliefhebbers de kans om de nieuwe Battlefield en de nieuwe titels van EA Sports te spelen en geeft EA iedereen een diepgaande blik in de prachtige nieuwe actiegame Anthem. Is dat iets te heftig? Dan zijn De Sims 4 en alle succesvolle mobiele hits van EA misschien iets voor jou. Er staat een hoop te wachten voor diegenen die naar Hollywood kunnen komen: honderden gamestations, geweldige demo’s en talloze ervaringen voor zowel bezoekers als families, waaronder muziek, kunst, lekker eten en entertainment voor iedereen.

Tickets zijn dit voorjaar beschikbaar.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.