Negentig euro voor speciaal voertuig in Angry Birds Go!

Negentig euro voor speciaal voertuig in Angry Birds Go!

De game is nog niet definitief verschenen in de Appstore. Dat gaat pas gebeuren op 11 december, dus er kan nog genoeg veranderen. Toch schrokken we even bij het zien van onderstaand screenshot uit Angry Birds Go! In New Zeeland kunnen mensen al met de game aan de slag en ook daar schrokken ze zich een hoedje.

Angry Birds Go! is een free-to-play kart-racer met al je favoriete vogels en varkens in de hoofdrol. Zoals veel games die gratis zijn doen, zijn er extra’s te openen door de digitale portemonnee te trekken. Zo is je vogel na vijf races moe en moet je wachten tot hij weer op krachten is. Tenzij je uiteraard betaald om meteen door te mogen. Ook is er een limiet aan het aantal power-ups dat je kunt gebruiken tijdens een race. Wanneer je geld op de rekening van de ontwikkelaar zet mag je er net wat meer gebruiken.

Daarnaast kunnen de boze vogels voorzien worden van een upgrade. Dit gaat natuurlijk niet al te ver, het doel is om steeds een sneller voertuig vrij te spelen. Daar kun je ook voor betalen. Voor de ‘Big Bang Special Edition’ mag er omgerekend ongeveer negentig euro betaald worden.

Of de ontwikkelaar deze prijs nog omlaag gaat schroeven is niet bekend. Het lijkt ons haast logisch dat dit gaat gebeuren. Wie wil er nu zo’n bedrag neer gaan leggen voor een snelle auto in een gratis spelletje op je telefoon?

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.