Imperial Steel gearriveerd in World of Tanks op PlayStation4

World of Tanks

PC PlayStation 4 Xbox 360 Xbox One
7.9

User Avg

Imperial Steel gearriveerd in World of Tanks op PlayStation4

Imperial Steel gearriveerd in World of Tanks op PlayStation4

Wargaming heeft zojuist Imperial Steel gelanceerd. Deze nieuwe update voor World of Tanks voor de PlayStation 4 introduceert 15 nieuwe tanks van Japanse bodem waaronder de legendarische Type 3 Chi-Nu-Kai. Tevens worden er 16 nieuwe voertuigen toegevoegd aan de Duitse, Amerikaanse en de Sovjet tech-tree. Daarnaast zijn er vier nieuw maps beschikbaar: Redshire, Pacific Island, Highway en Steppes.

De Japanse tanks staan bekend om moeilijk gangbare gebieden, met gemak, te bereiden. De meest buitengewone lichte en medium tanks staan voor je klaar zoals de R.Otsu, Type 95 Ha-Go, Type 98 Ke-Ni, STA-1, Type 61 en de krachtige Type 3 Chi-Nu-Kai. Tankers kunnen vanaf vandaag heerlijk rond toeren in de nieuwe Aziatische map Pacific Island. De 16 nieuwe Duitse, Amerikaanse en de Sovjet tanks zullen zeker ook in de smaak vallen vanwege o.a. de Duitse Maus, Soviet IS-4 en de US T-57. Deze kunnen op de nieuwe maps Steppes, Pacific Island, Redshire en Highway getest worden.

World of Tanks op de PlayStation 4 is kosteloos te spelen voor iedereen. Je hebt geen PlayStation Plus abonnement nodig om mee te kunnen knallen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.