EA toont plannen rondom Star Wars

EA toont plannen rondom Star Wars

Voor tien jaar lang heeft EA de rechten op de Star Wars-games. Hoewel er enkele games ‘live’ zijn, zoals Battlefront, The Old Republic en Galaxy of Heroes, komt er nog een hoop meer aan. Zo is tijdens de persconferentie van EA bevestigd dat we volgend jaar sowieso Battlefront 2 gaan spelen en dat we hierin content uit de nieuwe films gaan zien. Dice is nog steeds de ontwikkelaar, maar krijgt hulp van Motive.

Ook weten we dat in 2018 Visceral’s Star Wars-game uit zal komen, onder leiding van Amy Hennig. Zij was eerder verantwoordelijk voor de verhalen achter Uncharted. Respawn is ook bezig met een titel in de franchise, deze zal na die van Visceral verschijnen. Een korte trailer toont de eerste beelden van de titel van Visceral, maar vooral veel achter de schermen-beelden.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.