EA zoekt nieuwe ontwikkelaar voor Command & Conquer

EA zoekt nieuwe ontwikkelaar voor Command & Conquer

Eerder dit jaar liet Electronic Arts weten dat de stekker uit Command & Conquer was getrokken en ontwikkelaar Victory Games niet meer bestond. Dit door negatieve feedback die de ontwikkelaar gekregen had na aanleiding van de beta van de game. Voor fans is er echter weer een beetje hoop, zo blijkt uit een pagina op de website van EA Support. Hier staat namelijk niet alleen dat gamers het geld terug gaan krijgen dat ze tijdens de alpha in de game hebben gestoken, maar ook dat eigenaren van The C&C Ultimate Collection alsnog een vroege toegang tot de beta krijgen van de nieuwe game. Dit wanneer er een nieuwe ontwikkelaar gevonden is voor de game.

For those of you who bought The C&C Ultimate Collection, your early access to the beta will be honored once production of this title resumes under a new studio.

We would like to thank you for your time and interest in Command & Conquer, and we look forward to sharing the news with you when production resumes on this title in the future.

Het lijkt er dus op dat Electronic Arts nog steeds hoop heeft voor de titel en dat de free-to-play Command & Conquer er alsnog gaat komen. Goed nieuws, tijdens onze speelsessie op de Gamescom vonden we namelijk een toffe titel! Lees er hier nog eens alles over.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.