Eerste details voor volgende Battlefield

Eerste details voor volgende Battlefield

Door een fout in een nieuwe Battlelog update zijn er details gelekt rondom ‘Battlefield Hardline’. Het draait hier om een spin-off van de originele game waarin politie en dieven centraal staan. De game is in ontwikkeling bij Visceral Games, de studio die we kennen van Dead Space. De fout op Battlelog toonde de game voor PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en PlayStation 4. Uiteraard zijn de details snel weer van het web gehaald.

Er zijn vier classes gevonden voor de game; Enforcer, Mechanic, Operator en Professional. Daarnaast zijn er modi ontdekt met namen als Blood Money, Carrier Assault en Bomb Squad. Het Twitter account Battlefield Daily heeft de gevonden informatie via de social media naar buiten gebracht. Hierdoor zien we plaatjes van awards en equipments.
https://twitter.com/BFDaily/statuses/471277762905657345
https://twitter.com/BFDaily/statuses/471287193030623232
Hoewel EA niet van plan was zoveel details bekend te maken, heeft het bedrijf wel een officiële website gepubliceerd met daarop de aankondiging meer over Battlefield Hardline bekend te maken op het E3. De EA persconferentie vindt op 9 juni plaats om 22:00.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.