Rise of the Horde brengt nieuwe skills, achievements en gratis proefversie van Gears of War 4

Gears of War 4

PC Xbox One
9.3

Geweldig

6.3

User Avg

Rise of the Horde brengt nieuwe skills, achievements en gratis proefversie van Gears of War 4

Rise of the Horde brengt nieuwe skills, achievements en gratis proefversie van Gears of War 4

Bereid je voor op de grootste update ooit in de geschiedenis van Gears of War 4 met de Rise of the Horde update die op 6 juni beschikbaar komt. En als je nog niet in het volgende hoofdstuk in de epische saga van Gears of War 4 bent gedoken, dan kun je later deze maand de game gratis proberen met een proefversie.

Horde krijgt met de komst van Rise of the Horde 15 gloednieuwe Horde skills (3 per class) om te verzamelen, level 6 skills, loot drops, tuning veranderingen en nieuwe moeilijkheidsgraden. Een volledige lijst en uiteenzetting van alle 15 nieuwe skills zijn beschikbaar op GearsofWar.com. Net zoals bij de laatste grote update hebben ze nog meer in petto voor Season Pass houders. Wanneer de update op 6 juni wordt gelanceerd, zullen Season Pass houders een exclusief Gear pack met 5 van de nieuwe Horde-skills, die in hun voorraad wachten, samen met een gratis Horde Expert pack krijgen!

Xbox One en Windows 10 gamers die nog niet aan de Gears of War 4-ervaring zijn begonnen, kunnen van 9 tot 15 juni een proefversie van Gears of War 4 gratis downloaden. Alles wat je verdient in de proefversie is voor altijd van jou, waaronder prestaties, maps en campagneprogressie. Ga door naar de officiële game trial pagina voor volledige informatie over alle aangeboden inhoud, samen met veel gestelde vragen.

Bereid je voor op het moeilijkste gevecht in de Gears of War geschiedenis met de nieuwe Inconceivable moeilijkheidsgraad, die zowel naar Campaign als Horde komt met de Rise of Horde. Net als Ironman mode, waar je niet dood moet gaan. Er komen 20 nieuwe Achievements beschikbaar met Rise of the Horde, die een extra 500G totaal Gamerscore biedt om te verzamelen in Gears of War 4! Als laatste keert deze maand een andere geliefde Gears of War 2 map terug: Avalanche, naast Gears of War 3 map: Rust Lung!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.