Red Dead Online vandaag van start

Red Dead Redemption 2

PlayStation 4 Xbox One
10

Perfect

7.9

User Avg

Red Dead Online vandaag van start

Red Dead Online vandaag van start

Nu iedereen de afgelopen maand het epische verhaal van Arthur Morgan en de Van der Linde-bende heeft kunnen ervaren in Red Dead Redemption 2, is het bijna tijd om te beginnen aan de bètaperiode van Red Dead Online. Vandaag begint de Early Access tot de Red Dead Online bètaversie, en vanaf vrijdag 30 november is de game voor het grote publiek beschikbaar.

Red Dead Online is geheel ontwikkeld voor de nieuwste hardware, en combineert de klassieke multiplayer van de originele Red Dead Redemption met alles dat we hebben geleerd van het maken van gelaagde multiplayer-ervaringen. Het resultaat is een compleet nieuwe en leuke ervaring, die zal blijven uitbreiden en evolueren.

Met de gameplay van Red Dead Redemption 2 als basis, transformeert Red Dead Online de uitgestrekte en gedetailleerde landschappen, steden, dorpen en omgeving van Red Dead Redemption 2 tot een nieuwe, levende online wereld, klaar om door meerdere spelers te worden gedeeld. Creëer en personaliseer je personage, stem je vaardigheden af op je speelstijl en begeef je naar nieuw grensgebied, barstensvol nieuwe dingen om te ervaren.

Verken de enorme wereld alleen of met vrienden. Vorm of word lid van een groep van maximaal zeven spelers om mee rond te rijden: verzamel rond het kampvuur, jaag op vissen, bezoek bruisende steden, vecht tegen bendes en val hun schuilplaatsen aan. Jaag op schatten, ga op missie en kom bekende personages uit de vijf staten tegen. Vecht met andere boeven in spontane gevechten of een opgezette strijd, concurreer met andere spelers of clans in open world uitdagingen en veel meer.

De lancering van de Red Dead Online Bèta is de eerste stap naar een continue uitbreidende en dynamische wereld. Door de bètaperiode kunnen we overigens ook beter omgaan met de onvermijdelijke turbulentie die komt kijken bij elke lancering van een online ervaring van dit formaat. Tijdens dit proces leunen we op onze fantastische en toegewijde community om ons te helpen met het rapporteren en oplossen van problemen, om ideeën uit te wisselen, en ons te helpen met het vormgeven van de toekomstige en volledige online ervaring. Zoals met al onze releases het geval is, streven we ernaar om de lancering van Red Dead Online zo goed mogelijk te maken. We vragen onze community dan ook om deze gedachtegang met ons te delen de aankomende weken en maanden.

Om soepel te beginnen met de bètaperiode en grote problemen te voorkomen, beginnen we de early access periode vandaag dinsdag 27 november om 14:30 uur, en breiden de spelersbasis geleidelijk uit vanaf vrijdag 30 november. Dit zorgt ervoor dat onze servers het toenemende aantal spelers in het eerste uren en dagen van de bètaversie aankunnen. Daarnaast verkleint het hopelijk ook de kans op een serverscrash tijdens de lanceringsweek, terwijl we alles op poten zetten.

De details en tijdlijn zijn als volgt:
– Dinsdag 27 november: Alle Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition bezitters. Let op, spelers die de fysieke versie van de Ultimate Edition hebben gekocht moeten de Ultimate Edition-code in de verpakking inwisselen om in aanmerking te komen.
– Woensdag 28 november: Alle spelers die, volgens onze gegevens, Red Dead Redemption 2 hebben gespeeld op 26 oktober.
– Donderdag 29 november: Alle spelers die, volgens onze gegevens, Red Dead Redemption hebben gespeeld tussen 26- en 29 oktober.
– Vrijdag 30 november: Alle spelers die eigenaar zijn van Red Dead Redemption 2.

De Red Dead Online Bèta wordt beschikbaar voor iedereen die eigenaar is van Red Dead Redemption 2 op de PlayStation 4 of Xbox One vanaf vrijdag 30 november. Wanneer je Red Dead Redemption 2 opstart en in het hoofdmenu komt, zie je rechts bovenaan het scherm een optie om Online te selecteren.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.