Eerste drie Injustice 2 DLC personages onthuld

Injustice 2

PlayStation 4 Xbox One
9.3

Geweldig

Eerste drie Injustice 2 DLC personages onthuld

Eerste drie Injustice 2 DLC personages onthuld

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment hebben een nieuwe trailer vrijgegeven met daarin de eerste drie DLC personages voor Injustice 2; Red Hood, Starfire en Sub-Zero. Spelers kunnen het uitvechten met deze iconische vechters uit de DC en Mortal Kombat universums en hun unieke moves en vaardigheden inzetten bij aankoop van de Injustice 2 Ultimate Edition of de Injustice 2 Digital Deluxe Edition. Injustice 2 is vanaf 18 mei beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Red Hood, Starfire en Sub-Zero zijn nog in ontwikkeling en zijn beschikbaar voor download na de lancering van de game.

De Injustice 2 Ultimate Edition bevat in totaal negen speelbare personages; drie Premiere Skins die vechters transformeren in alternatieve personages met een nieuw uiterlijk, stemmen en dialogen en twee exclusieve nieuwe Gear Shaders waarmee spelers hun line-up kunnen aanpassen met extra kleur thema’s. De Injustice 2 Ultimate Edition is beschikbaar als pre-order voor €109,99.
De Injustice 2 Digital Deluxe Edition bevat Red Hood, Starfire en Sub-Zero als speelbare personages, een Premiere Skin en een exclusieve Gear Shader. De Injustice 2 Digital Deluxe Edition is nu beschikbaar als pre-order via PSN en de Xbox Store voor €89,99.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.