Eerste gameplay trailer voor World of Warships

Eerste gameplay trailer voor World of Warships

World of Warships is een free-to-play maritieme actie MMO game die spelers in de meest spannende oceaan gevechten laat duiken uit de 20ste eeuw met legendarische schepen. Spelers kunnen met diverse schepen aan de slag gaan, waaronder: vliegdekschepen, krachtige slagschepen, zware kruisers en lichte, flexibele torpedobootjagers. Elk oorlogsschip heeft zijn eigen unieke combinatie van vuurkracht, snelheid, bescherming en uithoudingsvermogen. World of Warships zal ook een scala bevatten aan originele arena’s die elk geïnspireerd zijn op echt bestaande locaties.

De game bevat een combinatie van unieke oorlogsschepen, strategische opties en een scala aan scenario’s waardoor elk gevecht uniek in zijn soort is. Doe mee aan deze team-based MMO game en laat je meevoeren tot epische gevechten die de geschiedenis zal doen herschrijven. Nu hebben we de eerste gameplay trailer voor je!
Meer weten over de game? Wij gingen er al mee aan de slag! Lees het hier.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.