Wargaming toont World of Warships op Gamescom

Wargaming toont World of Warships op Gamescom

Wargaming heeft bekend gemaakt dat zij aanwezig zullen zijn bij de grootste interactieve gamesbeurs die gehouden wordt in de Koelnmesse te Keulen van 13 tot 17 augustus 2014; de Gamescom. Het bedrijf zal onder andere haar MMO’s showen en booth spektakels houden met top goodies voor de bezoekers en de mensen die thuis live meekijken.

De booth zal te bezoeken zijn in hal 8 en meer dan 750 vierkante meters bevatten. Daarnaast zullen er vele gaming stations aanwezig zijn voor World of Tanks (PC), World of Tanks: Xbox 360 Edition, World of Warplanes (PC) en de recentelijk uitgebrachte World of Tanks Blitz (iOS). Tot slot zal voor het eerst World of Warships aan het publiek getoond worden door middel van een speciale “behind closed door” sessie.

Elke dag zal er traditiegetrouw, op de consumenten booth, de dag beginnen met live stage shows, game presentaties, talk shows met speciale gasten waaronder game ontwikkelaars en speciale weggeef acties waarondere een Alienware X51 gaming system, HyperX FURY USB drives, Razer randapparatuur, Logitech hardware en nog veel meer. De thuisblijvers kunnen de Wargaming Gamescom studio via de Twitch stream op woensdag, vrijdag en zaterdag volgen en ook kans maken op leuke prijzen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.