Sovjet cruisers stomen World of Warships binnen

Sovjet cruisers stomen World of Warships binnen

Wargaming heeft update 0.5.4 met de Sovjet kruisers aangekondigd voor World of Warships, de update is inmiddels ook meteen te downloaden. Er wordt maar liefst een gehele technologische boom met negen oorlogsschepen toegevoegd.

Als je behoefte hebt om dé schrik van de zee te worden dan zijn de Sovjet kruisers met hun snelheid en vuurkracht op jouw lijf geschreven. Het zijn misschien niet de schepen waarmee je gelijk het gevecht mee wil induiken i.v.m. zinkingsgevaar maar het zijn wel sublieme scherpschutters. Hun hoge vuurkracht en langeafstandskanonnen geven je de mogelijkheid om van een relaxte afstand op jouw vijanden te schieten en dankzij hun snelheid ook snel te vluchten. Artur Plociennik, World of Warships Global Publishing Producer:

We started developing the Soviet cruiser branch over two years ago. We spent a lot of time getting these vessels as authentic as possible, and we can’t wait for players to head into battle and take full advantage of their great speed and firepower.

Nieuw aan deze technologische boom is de 26 Kirov kruiser, een vaartuig met het formaat en snelheid van een lichte kruiser echter bewapend met de kanonnen van een zware kruiser. Kirov’s unieke bewapening kun je nergens anders in World of Warships terugvinden. Project 66 Moskva was oorspronkelijk ontworpen om de USS Des Moines te bevechten maar heeft nooit de tekentafel verlaten.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.