Eerste Pro Quake Champions Toernooi & Visor Champion Profiel

Quake Champions

PC

Eerste Pro Quake Champions Toernooi & Visor Champion Profiel

Eerste Pro Quake Champions Toernooi & Visor Champion Profiel

Dit jaar zal Bethesda op Quakecon – van 24 tot 27 augustus in Dallas – het eerste Quake Champions esports toernooi hosten in zowel de Duel als de nieuwe 4v4 team-based mode, Sacrifice. De eerste kwalificaties voor het toernooi zullen in juni gehouden worden. Daarom moedigen we spelers aan om deel te nemen aan de “Large Scale Tech Test” – die doorgaat vanaf deze vrijdag 12 mei tot zondag 21 mei – om daar te oefenen en strategieën te ontwikkelen.Je kunt je nu meteen registeren via www.Quake.com.

Laat ons vervolgens de blik richten op Visor. Nog een Champion veteraan die terugkomt uit de bloederige setting van Quake 3 Arena, en deze cybernetic clone is zo koud als de Russische winters van zijn jeugd. Zijn misvormde lichaam – onverschillig voor paniek of pijn – is het product van de pogingen van de Russische GRU om de perfecte infanterie te ontwikkelen. Zijn masker is gevuld met bedorven bloed waardoor hij door materie heen kan kijken met zijn Piercing Sight Active Ability. Hij heeft ook unlimited speed met zijn Passive Ability – een dodelijke combinatie voor Deathmatch en Duel.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.