Fallout 4 Nuka-World: Bottle & Cappy geanimeerde trailer vrijgegeven

Fallout 4

PC PlayStation 4 Xbox One
9

Geweldig

6.5

User Avg

Fallout 4 Nuka-World: Bottle & Cappy geanimeerde trailer vrijgegeven

https://www.youtube.com/watch?v=xYA2EaDJneA

De zomer is bijna voorbij, maar het is nooit te laat voor een trip naar Nuka-World, de favoriete reisbestemming van de Amerikanen! Grijp naar je Nuka-World Park Guide voordat je de hele familie in jouw Chryslus Corvega propt. Neem alvast enkele minuten om de prachtige gastheren van Nuka-World te ontmoeten, maak kennis met Bottle en Cappy en leer meer over het park door volgende veiligheidsvideo te bekijken.

Fallout 4: Nuka-World is een enorm pretpark, klaar om wereldwijd gelanceerd te worden op donderdag 30 augustus op Xbox One, PlayStation 4 en pc. Verken een volledig nieuw gebied met een open wildernis en verschillende parkzones zoals Safari Adventure, Dry Rock Gulch, Kiddie Kingdom en de Galactic Zone. Leid dodelijke Raiders bendes, gebruik ze om nederzettingen te veroveren en de Commonwealth te vormen naar eigen wens. Nuka-World bevat nieuwe quests, Raiders, wapens, wezens en meer. Enjoy the ride!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.