Fallout 4 S.P.E.C.I.A.L. – Charisma trailer

Fallout 4

PC PlayStation 4 Xbox One
9

Geweldig

6.5

User Avg

Fallout 4 S.P.E.C.I.A.L. – Charisma trailer

https://www.youtube.com/watch?v=nyMhkbeeHdA

Bij Vault-Tec werken ze de klok rond om je voor te bereiden op een mogelijke nucleaire ramp. Aan de hand van enkele educatieve video’s willen ze je inzicht geven in wat de zeven definiërende attributen, ook wel S.P.E.C.I.A.L. genaamd, precies inhouden. Vandaag focussen we ons op Charisma om je beter te doen begrijpen hoe je jezelf uit penibele situaties kan praten en het vertrouwen van mede Wasteland-bewoners kan winnen. Bestudeer de video zeker goed zodat je weet te overleven en een leven bovengronds kunt nastreven.

Fallout 4, dat wereldwijd wordt gelanceerd op 10 november voor Xbox One, PlayStation 4 en PC, luidt de volgende generatie van open-wereld gaming in, waarin er elke seconde moet worden gevochten om te overleven en alle beslissingen aan jou worden overgelaten.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.