Fallout 4 VR moet indrukwekkend zijn tijdens E3

Fallout 4

PC PlayStation 4 Xbox One
9

Geweldig

6.5

User Avg

Fallout 4 VR moet indrukwekkend zijn tijdens E3

Fallout 4 VR moet indrukwekkend zijn tijdens E3

Hoofd van marketing bij Bethesda, Pete Hines, heeft laten weten dat Fallout 4 VR speelbaar zal zijn tijdens de volgende E3. Hij heeft dan ook zeer lovende woorden gehoord rondom het project van director Todd Howard. Volgens Howard is Fallout 4 in VR het meest geweldige wat hij ooit heeft gezien en dat het haast niet voor te stellen is hoe het is om in VR deze game te spelen. Vooral wanneer je ziet hoe gedetailleerd en realistisch alles oogt. Volgens Hines gaat het mensen wegblazen.

Wel geeft hij toe dat VR niet de huidige manier van gamen gaat vervangen. De markt zal zeker groeien, maar niet iedereen vind het leuk om die bril op te zetten, aldus Hines. Op welk platform de game in VR te spelen zal zijn is niet bekend. We weten dat de game naar de HTC Vive gaat komen, maar Tod Howard zat ook in de Xbox Scorpio video, alwaar hij al over Fallout 4 VR sprak.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.