Fallout Shelter krijgt wederom nieuwe content

Fallout Shelter krijgt wederom nieuwe content

Het prijswinnende Fallout Shelter groeit zowel op mobile als pc en deze maand introduceert update 1.9 nieuwe quests, inclusief een nieuwe locatie – Caves – alsook Thanksgiving vieringen inclusief nieuwe stickers voor iOS 10 iMessage. Update 1.9 introduceert:
Nieuwe locatie voor quests – Cave: Naast verlaten gebouwen en Vaults kunnen Overseers nu ook Dwellers op verkenning sturen naar grotten. Fallout 4-fans zullen de mysterieuze, donkere grotten meteen herkennen.
Nieuwe quests: Update 1.9 introduceert nog meer quests, inclusief nieuwe reguliere, wekelijkse en speciale quests voor de feestdagen gedurende de Thanksgiving viering.
Festiviteiten: Het feest blijft maar duren in de Vault! Tijdens de maand november viert Fallout Shelter Thanksgiving en worden quests, speciale kamers en outfits voor een beperkte periode beschikbaar in Lunchboxes. In december zullen Overseers ook Kerstmis en Nieuwjaar kunnen vieren met extra quests en speciale beloningen.
Nieuwe iMessage stickers: Voortbouwend op het succes van de Halloween-stickers introduceert Update 1.9 speciale Thanksgiving-stickers voor iOS 10 iMessage-gebruikers. Hiernaast zijn er nu ook nieuwe stickers beschikbaar, gebaseerd op de Fallout 4 Nuka-World mascottes: Bottle en Cappy.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.